ULUSEM-USİM İşbirliği ile Sağlık Bakanlığı Onaylı Temel İlk Yardım Eğitimi

“Program sadece Bursa Uludağ Üniversitesi akademik ve idari personeline yöneliktir. Personel dışı katılım kabul edilmeyecektir.”

TARİH:04.07.2022-05.07.2022 (Pazartesi-Salı)

EĞİTİM SAATİ: 09.00-17.00

EĞİTİM SÜRESİ:16 SAAT

EĞİTİM YERİ: Bursa Uludağ Üniversitesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (USİM)

EĞİTMENLER: Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Akademik Personeli

KATILIM BEDELİ: KDV dahil 500 ₺ ( eğitim bedeli %8 KDV oranı üzerinden hesaplanmıştır.)

EĞİTİM 20 KİŞİLİK KONTENJAN İLE SINIRLIDIR.

Eğitim Hakkında Genel Bilgiler

Toplam 16 saat olan “Temel İlk Yardım Eğitimi” kesintisiz arka arkaya 2 gün (8+8 saat) verilmektedir. Eğitimler en az 7, en fazla 20 katılımcının katılımı ile eğitimin etkin olabilmesi için her 7 katılımcıya 1 eğitmen düşecek şekilde gerçekleştirilmektedir.

Kayıt için Gerekli Evraklar

İlk Yardım Eğitimi programına katılmak için nüfus cüzdanı fotokopisi, personel kimlik kartı fotokopisi ve 2 adet fotoğrafın eğitimin başında teslim edilmesi gerekmektedir.

Sınav Sistemi

Katılımcılar eğitim sonunda değerlendirme sınavına tabi olurlar. Sınav tarihi kuruluşların talepleri ön planda tutularak her ilin İl Sağlık Müdürlüğü Acil Şube Müdürlüklerinden kurumumuzca alınır. Acil Şube Müdürlüğünün onay verdiği bir lokasyonda sınav gerçekleştirilir. Sınava Sağlık Müdürlüğü Yetkilileri ve eğitim alınan İlk yardım eğitimi merkezinin yetkili eğitmenler katılır. Sınav teorik ve uygulamalı olarak 2 bölümde değerlendirilir. Katılımcılara verilen sınav hakkı 2(iki)‘dir. ( Merkezi Sınav Sistemi ).

Sertifikasyon ve Geçerlilik Süresi

Eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlerimize T.C Sağlık Bakanlığı onaylı; 1 Adet İlk yardımcı sertifikası ve 1 Adet İlk yardımcı kimlik kartı verilir. Sertifika ve kimlik kartının geçerlilik süresi 3 (üç) yıldır. Merkezimiz tarafından verilen eğitimler tarafımızdan takip edilmekte ve 3 yıllık sürenin bitimine yakın kişiler ve kurumlar bilgilendirilmektedir. Sonrasında Güncelleme eğitimi yolu ile 3 (üç) yıl geçerlilik süresi uzamaktadır.

İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi
Back To Top