USİM’de Yaz Dönemi Liselere Yönelik Tıp Kariyer Kampı Gerçekleştirildi

Tıp Fakültesinde okumak isteyen ve Bursa’nın farklı okullarında eğitim gören lise öğrencileri ile 5 gün süren Tıp Kariyer Kampı, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (USİM)’de gerçekleştirildi. 25-29 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Lise Kariyer Kampı kapsamında öğrencilerimize de sertifikalarını teslim edildi.

Tıp fakültesi eğitiminin zorlukları ve ilgi çekici yönlerini objektif bir biçimde yansıtmayı hedeflediğimiz bu kamp sürecinde bizimle birlikte olan kıymetli hocalarımıza, tıp fakültesi klinik öğrencisi akran eğiticilerimize ve bize katılan değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yeni eğitim kampı duyuruları için usim.uludag.edu.tr ve @usim16 sayfasını takip edebilirsiniz.

İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi